ÇANAKKALE / MERKEZ - Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi

YKS Motivasyon Etkiliğimiz

12.sınıf öğrencilerimiz ile YKS Motivasyon Etkinlikleri çerçevesinde sinem etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altında bulunan İstanbul'da büyümesini ve bu süreçte kazandıkları futbol zaferleriyle moral bulan Türk halkını, başlatılan bağımsızlık direnişini anlatan Zaferin Rengi filmine gittiler. Birinci Dünya Savaşı'nın ardından Mondros Mütarekesi'nin bir sonucu olarak gerçekleşen İstanbul'un işgali günlerinden başlayan ve Fenerbahçe futbol takımının kazandığı "Harington Kupası" üzerinden kurgulanan filmde öğrencilerimize Milli Eğitim Şube Müdürümüz Muhammet Emin ŞEN, Okul Müdürümüz Hakan GENÇ, Müdür Yardımcımız Mehmet Fatih YILMAZ, Edebiyat Öğretmenimiz Süleyman ELMACI, Coğrafya Öğretmenimiz Avni OKUMUŞ, Müzik Öğretmenimiz Ömer YALDIZ, Tarih Öğretmenimiz Nur BADEM, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Emir ERDEM eşlik ettiler.

04-03-202404-03-2024

Yayın: 04.03.2024 - Güncelleme: 04.03.2024 10:56 - Görüntülenme: 116