ÇANAKKALE / MERKEZ - Ali Haydar Önder Anadolu Lisesi

"Karayolu Trafik Güvenliği " Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması

11 Mayıs 2024 Cumartesi günü, saat 14.00’da ogm.eba.gov.tr adresinde yapılacak olan yarışmaya öğrenciler telefon, tablet ya da bilgisayarından giriş yaparak soruları cevaplayacak. Yarışmaya katılmak için 15 dakika önce siteye T.C. Kimlik bilgilerinizle giriş yapıp bekleme salonnunda yarışmanın başlamasını beklemeniz gerekmektedir. Yarışma, 20 sorudan oluşacak ve her bir soru için yanıtlama süresi 15 saniyedir. Yarışma sonucu ise 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 21:00 da açıklanacaktır.

Yarışma Ödülleri :

1. öğrenciye elektrikli bisiklet ile birlikte öğrencinin öğrenim gördüğü okula spor malzemesi desteği verilecektir.

2. öğrenciye dağ bisikleti ile birlikte öğrencinin öğrenim gördüğü okula spor malzemesi desteği verilecektir.

3. öğrenciye bisiklet ile birlikte öğrencinin öğrenim gördüğü okula spor malzemesi desteği verilecektir.

İlk 10’a giren öğrencilere reflektörlü çanta verilecektir.

Ödüller, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından dereceye giren öğrencilerin okullarına gönderilecek ve Okul Müdürlüklerince öğrencilere tutanakla teslim edilecektir.

Yarışma Kılavuzu : Yarışma Kılavuzuna Ulaşmak İçin Tıklayınız

Yarışma Adresi : ogm.eba.gov.tr